Παρουσιαστής

Μένιος Φουρθιώτης

Μένιος Φουρθιώτης

Μένιος Φουρθιώτης

Ο Μένιος Φουρθιώτης, το λαμπερό πρόσωπο του Epsilon TV, που σαρώνει σε τηλεθέαση με τα «Αποκαλυπτικά» τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, είναι αυτός που θα παρουσιάζει το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς! Το Star Academy!

Μπορεί σήμερα να είναι μία από τις πιο γνωστές παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης, όμως έχει δουλέψει πολύ για να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Ο Μένιος Φουρθιώτης, ήδη από τα 14 ξεκινά να εργάζεται σε εφημερίδα, παράλληλα με το σχολείο. Σπούδασε τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, αλλά τελικά τον κέρδισε η λάμψη της τηλεόρασης.

Γρήγορα όμως πέρασε στην …πρώτη Εθνική, όταν εντάχθηκε στην ομάδα της Τατιάνας Στεφανίδου, στην εκπομπή της «Αποκάλυψη τώρα» στον ΑΝΤ1. Συνέχισε, συνεργαζόμενος με την Ντέσσυ Κουβελογιάννη, στη συνέχεια όμως άλλαξε πορεία, ασχολούμενος με τις δημόσιες σχέσεις.

Μια ακόμα αναπάντεχη στροφή στην καριέρα του ήρθε όταν το Extra3 του έδωσε δική του εκπομπή, η επιτυχία της οποίας άνοιξε το δρόμο για την διεύθυνση του εμπορικού τμήματος του καναλιού.

Επόμενος σταθμός ήταν, φυσικά, το Epsilon Tv όπου βρέθηκε να παρουσιάζει την εκπομπή «Αποκαλυπτικά», τα Σαββατοκύριακα.

Σήμερα, εκτός από την μεγάλη επιτυχία που σημειώνει ο ίδιος και η εκπομπή του, προσφέρει τις υπηρεσίες και ικανότητες του στο Epsilon και από τη θέση του Διευθυντή Προγράμματος και Εμπορικής Πολίτικης.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, με όπλο το χαμόγελο και την εμπειρία του, θα αναλάβει να βάλει στα Ελληνικά σπίτια αλλά και τις καρδιές σας, το Star Academy, ζωντανά κάθε Σάββατο, στις 20:45 το βράδυ!