Διευθύντρια

Κατερίνα Γκαγκάκη

Διευθύντρια - Κατερίνα Γκαγκάκη

Κατερίνα Γκαγκάκη

H Κατερίνα Γκαγκάκη είναι Eπικοινωνιολόγος.

Ξεκίνησε την σταδιοδρομία της ως Ψυχολόγος και στη συνέχεια στράφηκε στον Τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων όντας από τα ιδρυτικά μέλη της εταιρίας THE PR TEAM.

Διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του Ιmage Making & Perception Management και πολυετή εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας, ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρίες.

Διετέλεσε για επτά χρόνια, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας στη VODAFONE Ελλάδος και για 10 χρόνια διαχειρίστηκε την επικοινωνιακή στρατηγική όλων των εταιριών του μεγαλύτερου ελληνικού Ομίλου Μέσων με διεθνή δραστηριότητα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ταυτόχρονα, με την ιδιότητά της ως image maker συμμετείχε στην κριτική επιτροπή στους τρεις κύκλους του X Factor από το 2008 -2010/11 στην Ελλάδα ενώ το 2013 -2014 συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού show YFSF.

Σήμερα δραστηριοποιείται ως ανεξάρτητη Σύμβουλος Επικοινωνίας σε εταιρίες στην Ελλάδα, και την Κύπρο καθώς και ως Σύμβουλος Διαχείρισης Εικόνας  και ραδιοφωνική παραγωγός.

Έχει σπουδάσει Ψυχολογία και ακολούθησε  μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία και Οργανωσιακή Ψυχολογία στο London School of Economics and Political Science.