Κριτές

Άννα Βίσση

Άννα Βίσση

Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση γεννήθηκε στην Κύπρο. Μετακομίζοντας στην Ελλάδα, προσγειώνεται σαν μουσικός κομήτης στην Αθήνα. Δεν αργούν να έρθουν οι συναυλίες και οι συνεργασίες με αστέρια της εποχής και μια λαμπρή καριέρα γίνεται πραγματικότητα. Στο κατώφλι των σαράντα χρόνων καριέρας η Άννα Βίσση στέκεται φορτωμένη πλατίνα. Μετράει εικοσιπέντε ελληνόφωνους δίσκους, έναν αγγλόφωνο, δύο live albums, δύο όπερες, ένα μιούζικαλ, έντεκα συλλογές, είκοσι τρεις συμμετοχές σε διάφορες δισκογραφικές δουλειές, τρία μουσικά DVD, περισσότερες από εβδομήντα υποψηφιότητες και σαράντα οκτώ βραβεία.

Όλα της τα album έχουν στεφθεί με «χρυσές» και «πλατινένιες» πωλήσεις, τα περισσότερα δύο και τρεις φορές πλατινένια, ενώ το album της «Κραυγή» έγινε εφτά φορές πλατινένιο. Με συνολικά πάνω από 15.000.000 πωλήσεις, είναι η καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις και τις Νο 1 ραδιοφωνικές επιτυχίες στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις sold out ροκ όπερες και έχει κατορθώσει να αγγίξει το Νο1 σε διεθνή charts , για πρώτη φορά στην ελληνική μουσική ιστορία. Έχει πάνω από 70 υποψηφιότητες και μέχρι στιγμής σαράντα οχτώ βραβεία, στις κατηγορίες «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» , «Τραγούδι της Χρονιάς», «Γυναίκα Καλλιτέχνης της Χρονιάς», «Μουσικό Βίντεο της Χρονιάς» και για την συνολική προσφορά της στη Μουσική!

Η Άννα Βίσση αποτελεί ηγετική μουσική προσωπικότητα και διαμορφώνει τον τρόπο διασκέδασης με τους fANNAtics να αποτελούν το πιο ενεργό και πιο διάσημο fan club στην Ελλάδα.  Με απλά λόγια είναι » Η Απόλυτη Καλλιτέχνης», η φήμη της και τα επιτεύγματα της έχουν διαδοθεί σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

Πρώτα να ροκάρει και μετά το μέτρημα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Άννα Βίσση, επισκεφθείτε το http://www.annavissilive.com